Două persoane date în urmărire generală au fost prinse de polițiștii din Ploiești. 

 

Astfel, polițiștii Secției 3 au depistat un bărbat condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de acces ilegal sistem informatic, fals informatic, fraudă informatică, fals în înscrisuri sub semnătură privată și tentativă de înșelăciune

La data de 18.02.2016, polițiștii Secției nr.3 Ploiești au depistat un bărbat,  pe numele căruia Tribunalul București- Secția I Penală a emis un mandat, bărbatul fiind condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de trei ani și șase luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de acces ilegal sistem informatic, fals informatic, fraudă informatică, fals în înscrisuri sub semnătură privată și tentativă de înșelăciune.

 

Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei nr.3 Poliţie, unde i-a fost întocmit dosarul de penitenciar, după care a fost încarcerat în Penitenciarul Mărgineni.

Judiciariștii prahoveni au mai depistat un bărbat, care era căutat de autoritățile din Bulgaria

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Urmăriri au depistat şi reţinut un bărbat din Ploieşti, pe numele căruia Curtea de Apel Ploieşti a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Pe numele persoanei în cauză, autorităţile judiciare din Bulgaria emiseseră un mandat european de arestare solicitând măsuri în vederea depistării, reţinerii şi extrădării.

Bărbatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Prahova, urmând a se dispune asupra extrădării către autorităţile bulgare.
sursa: IJP Prahova