Efectul raziilor din Ploiești

Ieri, 16 februarie, polițiștii din Ploiești au efectuat două percheziții la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuințe. De asemenea, poliţiştii au acţionat pentru menținerea ordinii şi siguranței publice în zonă şi și au verificat respectarea normelor de circulaţie rutieră.

În dimineața zilei de 16 februarie, 27 de polițiști de ordine publică, investigații criminale, poliție rutieră și criminalistică din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat o acţiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din locuințe.

În cadrul activităţilor au fost puse în executare două mandate de percheziție la domiciliile unor persoane bănuite că, în cursul lunii februarie 2016, ar fi comis furturi din locuințe, pe raza municipiului Ploiești.

De asemenea, au fost puse în executare 4 mandate de aducere, persoanele bănuite au fost aduse la sediul poliției pentru audieri. Două dintre acestea au fost reținute de polițiști. De la domiciliile acestora, au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni (articole vestimentare, unelte electrice, telefoane)

Totodată, polițiștii au acţionat pentru menținerea ordinii şi siguranței publice în zonă şi au verificat respectarea normelor de circulaţie rutieră, aplicând sancțiuni contravenționale în valoare de 935 de lei.

La acțiune au participat și jandarmi.
sursa: IJP Prahova

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău