Patrula de Reciclare la o grădiniță din Ploiești

0

Patrula de reciclare este programul național de educație pentru mediu al Asociației Române pentru Reciclare – RoRec, derulat în unitățile de învățământ din țară, cu sprijinul ISJ-urilor, având avizulMECS.

Asociația RoRec sprijină școala în misiunea de a forma o generație de tineri caracterizată de simțul responsabilității față de mediul înconjurător.

Patrula de reciclare are o misiune ambițioasă. Nu este ușor să convingi oamenii să renunțe la vechile aparate, pe care le păstrează inutil.

Patrula de Reciclare a Grădiniței cu PP nr.23 Ploiești

Este al treilea an în care ne-am înscris în acest program național. Suntem agenți mici, dar ambițioși și dacă noi am învățat despre reciclare, cred ca putem deveni motorul schimbării de mentalitate referitoare la reciclare cu efect pozitiv pe termen lung, a părinților,a bunicilor și de ce nu și a vecinilor.

Asociația acordă două categorii de premii în fiecare județ. Dacă acum doi ani am câștigat Cea mai activă Patrulă (prof. coord. Voica Cristina Luiza), anul trecut am câștigat premiul pentru cea mai mare cantitate de baterii din județ (prof. coord. Grecu Alexandra). Și ne mândrim cu aceasta!

Ce trebuie să faceți?

Un gest foarte simplu îl puteți face dumneavoastră:

– să duceți deșeurile electrice și electronice la punctele de colectare (Grădinița cu PP nr. 23, Malu Roșu este un punct de colectare).

-să cereți să vă fie preluate gratuit de la domiciliu sau de la locul de muncă prin Telverde 0800444800, apel gratuit. (Specificând  Grădinița cu PP nr. 23, Ploiești).

            Vă așteptăm!

Text de Alexandra Grecu, Grădinița cu PP nr. 23, Ploiești

                                                                                                                             

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău