Programul guvernamental lapte și corn pentru elevi continuă, dar cu probleme, în Prahova.

 

Astăzi, elevii din Ploiești au primit lapte produs de Simultan SRL din Timiș, deși reprezentanții Consiliului Județean Prahova au preferat distribuția de lapte UHT Olympus. Măsura a fost luată după retragerea firmei Ecolact Prod Păulești din asocierea de firme câștigătoare a licitației organizată anul trecut de conducerea CJ Prahova. 


UPDATE Reprezentanții CJ Prahova au cerut distribuitorilor să livreze cu precădere lapte Olympus.
Punctul de vedere al CJ Prahova:

În legătură cu situaţia derulării Contractul de furnizare a pachetului „Lapte- corn” în unităţile de învăţământ din judeţul Prahova, vă comunicăm următoarele:

 

Prin adresa nr. 1286/25.01.2016, Consiliul Judeţean Prahova a transmis către Asocierea SC Lido Gîrbea SRL – lider de asociere – SC Ecolact Prod SRL – SC Voipan Sil SRL – SC Vel Pitar SA acordul nostru pentru distribuirea produsului lactat de la un alt producător, cu condiţia transmiterii documentelor necesare care să certifice  că laptele UHT, care va fi distribuit, corespunde specificaţiilor tehnice din caietul de sarcini.

          Ca răspuns, prin adresa înregistrată la Consiliul Judeţean Prahova sub nr. 1585/27.01.2016, liderul asocierii SC Lido Gîrbea SRL, ne transmite documentele cu specificaţiile tehnice ale laptelui UHT produs de SC SIMULTAN SRL şi SC AGRO-PAN-STAR SRL, care va fi distribuit în unităţile şcolare de pe raza judeţului Prahova.