Vreme caldă în următoarele două săptămâni. În primele trei zile din februarie, temperaturile vor urca până la 17 grade Celsius. Ulterior vremea se va mai răci, însă din 6 februarie temperaturile urcă din nou. Deşi este o lună de iarnă, în prima jumătate din februarie ninsorile vor fi înlocuite cu ploi slabe.

 

În Muntenia, în primele trei zile ale intervalului de prognoză vremea se va încălzi accentuat, iar media valorilor termice diurne va atinge 17 grade, în timp ce media temperaturilor nocturne se va situa în jurul valorii de 4 grade. În intervalul 4 – 5 februarie se va consemna o scădere semnificativă a temperaturii aerului, de 7...9 grade, dar începând din data de 6 februarie vremea se va încălzi din nou. Iar cea de-a doua săptămână de prognoză nu va aduce modificări importante în ceea ce priveşte regimul termic, astfel încât, se vor înregistra, în medie, maxime de 10...11 grade şi minime de aproximativ 2 grade.

Se vor semnala precipitaţii, cu o probabilitate mai mare, pe 4 – 5 februarie şi, din nou, după 8 februarie, dar acestea vor fi pe arii mai extinse şi mai însemnate cantitativ în intervalul 11 – 13 februarie.
sursa: gandul.info