AFI Palace Ploiești aduce noi beneficii clienților săi prin dotarea centrului comercial cu trei cărucioare speciale, două pentru familiile cu copii mici și unul pentru persoanele cu dizabilități.

Astfel, de acum, părinții se vor bucura de sesiuni de cumpărături mai comode, deoarece pot împrumuta direct din mall un cărucior pentru micuți.

Mai mult decât atât, AFI Palace Ploiești își manifestă grija și față de persoanele cu dizabilități, care, de asemenea, au posibilitatea de a beneficia de un cărucior cu rotile în centrul comercial.

„În AFI Palace Ploiești ne concentrăm foarte mult atenția asupra clienților noștri și am încercat pe parcursul timpului să venim în sprijinul lor și să îi susținem, astfel încât fiecare vizită la mall să se transforme într-o experiență placută și relaxantă.”, declară Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Citește și CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ŞOFERII CARE PARCHEAZĂ ILEGAL LA AFI PALACE PLOIEŞTI

Cărucioarele pot fi împrumutate gratuit de la Tiger Info Desk situat la intrarea Iris, pe baza datelor din buletinul de identitate.

Pentru mai multe informaţii despre evenimentele și noutăţile din AFI Palace Ploiești, puteţi accesa pagina de web www.afipalaceploiesti.ro sau pagina oficială de Facebook facebook.com/AFIPalacePloiesti. (P)