Frigul de origine polară, care afectează Ploieștiul, nu va pune probleme la încălzirea furnizată în sistem centralziat. Cel puțin așa promit reprezentanții operatorului de termoficare, Veolia Energie Prahova, în comunicatul de mai jos:

În contextul valului de frig instalat în zona de sud a României în această perioadă, Veolia Energie Prahova a luat toate măsurile necesare pentru a depăși cu bine acest episod.

Astfel, atât echipamentele de producție de la Brazi, cât și toate punctele termice din oraș sunt configurate să transmită apă caldă și agent termic la parametrii optimi pentru aceste condiții de temperatură extremă, conform diagramei de reglaj agreate.

În condițiile în care debitul sau volumul gazului natural vor fi diminuate, Veolia Energie Prahova are posibilitatea de a folosi păcura ca și combustibil, astfel încât să asigure confortul termic tuturor clienților din Ploiești.

Toate blocurile racordate la sistemul centralizat de încălzire primesc căldură și apă caldă. Dacă există situații punctuale în care furnizarea nu este conformă, îi rugăm pe clienți să ne contacteze la numerele de call center non-stop 0 800 800 255 (gratuit în rețeaua Romtelecom) sau 0244 408 888, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la biroul Relații cu Clienții din strada Gheorghe Doja, nr. 154 A.

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...