Un ploieștean care a curățat trotuarul din fața blocului de zăpadă a fost la un pas să fie amendat de polițiștii locali.

Mesajul cititorului:
"Buna ziua,
Eu stau in blocul Unirea, deasupra la Mc Donalds...ajungand acasa astazi la ora 13 am observat masina sub 40cm zapada si m-am apucat sa o deszapezesc...si daca tot am facut o treaba cu asta am zis sa deszapezesc si trotuarul din fata scarii de bloc (de la magazinul de sh. La moneygram si pana la semaforul din fata de la ting-ting).
Aruncand zapada pe drum pentru ca nu aveam unde in alta parte. Din acest motiv, am fost luat la intrebari de politisti ca de ce arunc zapada pe drum? Pe bune? Timp de 2 ore si jumatate am facut treaba celor de la primarie, iar politistii se iau de mine ca dau zapada? In astea 2 ore au venit de 2 ori cate 2 angajati ai Rosal cu o trotineta sa arunce 5 lopeti de nisip peste mormanul de zapada pe care incercam eu sa il deszapezesc...Martori am doar doi care schimbau valuta si cateva persoane varstnice, care se uitau la mine...

Aparent in gunoiul asta de oras, daca faci treaba autoritatilor esti pasibil de amenda. Trebuia sa imi cumpar si o duba eventual sa duc zapada la marginea orasului? Si dupa truda asta mi s-a rupt lopata. Eu cui cer despagubiri pentru lopata? Dupa ce ca incaseaza bani pe deszapeziri inexistente, se mai iau si de unul, altul care incearca sa faca ce nu poate o societate intreaga. Se vede pe trotuar calea facuta. Si, in loc de multumesc boule ca te chinui, era sa imi iau amenda ca arunc zapada pe drum.

Multumesc si celor care ma ignorau cand deszapezeam trotuarul. Sa tot muncesti pentru asa societate, nu?"