Clienții care s-au înscris pe site-ul therme.ro înainte de deschiderea complexului, câștigând astfel un voucher, au primit aseară, pe mail, următorul mesaj:

Stimați clienți,

 

Therme București vă așteaptă cu drag să petreceți o zi minunată în cadrul complexului nostru.

Vă anunțăm însă faptul că Administrația Națională de Meteorologie a declarat Cod Portocaliu pentru județul Ilfov și orașul București începând cu 16 ianuarie, ora 20 până pe 17 ianuarie, ora 20.

 

Pentru a vă oferi posibilitatea de a vă bucura de voucherul oferit, fără a fi nevoiți să înfruntați vremea neprielnică, Therme București vă anunță că a fost modificată perioada de valabilitate a voucherelor oferite.

Prin urmare, voucherul dumneavoastră va fi valabil in intervalul 18.01.2016 -22.01.2016 și NU va mai fi valabil pentru perioada 17 - 20 ianuarie 2016.

Therme București este cel mai mare complex acvatic cu apă termală din Europa. S-a deschis pe 14 ianuarie și deja a oferit o SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ PENTRU MULŢI CARE DOREAU SĂ FACĂ O BAIE 

Apa termala de la Therme Bucuresti este extrasa de la o adancime de peste 3.100 de metri. In ceea ce priveste spatiile verzi, acestea formeaza cea mai mare gradina botanica din Romania cu peste 800.000 plante. 
Vezi AICI cum arată complexul.