AFI Palace Ploiești va desfășura în perioada 16 - 22 ianuarie 2016 o campanie prin care va răsplăti achizițiile clienților, în valoare de minimum 200 de lei, cu o masă gratuită la Burger Box.

 

„ La început de an dorim să ne întâmpinăm clienții cu o surpriză frumoasă, așa că îi așteptăm în AFI Palace Ploiești pentru a se bucura de o masă gustoasă la finalul unei sesiuni de shopping reușite. Pentru noul an vom pregăti multe alte evenimente și oferte, pentru ca vizitele în centrul nostru comercial să fie cu adevărat inedite.”, a declarat Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Fiecare participant al campaniei va fi răsplătit cu un voucher în baza căruia va putea alege din cele trei meniuri delicioase Burger Box: Turkey, Rustic și Most Wanted.

Voucherele emise în intervalul campaniei pot fi folosite la Burger Box începând cu data de 18 ianuarie 2016. În funcție de bonurile prezentate ca urmare a cumpărăturilor efectuate, clienții pot primi până la 3 vouchere într-o zi.

 

De asemenea, pentru a intra în posesia unui voucher pot fi prezentate maximum 2 bonuri fiscale ce însumează 200 de lei, la cumpărături efectuate în aceeași zi. Ridicarea acestora se poate face la punctele de informare dedicate, disponibile la intrările Iris și Dalia.

Cu o simplă vizită în AFI Palace Ploiești, clienții pot descoperi campaniile existente, precum și promoțiile pe care magazinele le desfășoară în această perioadă.

Pentru regulamentul campaniei, dar si pentru mai multe informaţii despre evenimentele și noutăţile din AFI Palace Ploiești, puteţi accesa pagina de web www.afipalaceploiesti.ro sau pagina oficială de Facebook facebook.com/AFIPalacePloiesti. (P)