O femeie care a vrut să-și facă piața pe platoul Halelor Centrale din Ploiești a căzut victima hoților din buzunare. Din fericire, polițiștii au reușit să-i prindă pe autorii furtului. 

Comunicatul IJP Prahova

La data de 12.01.2016, în jurul orei 17.00, polițiștii din  Ploiești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în aceeași zi în jurul orei 16.40, în timp ce se afla pe Platoul Halelor Centrale din Ploiești, i-a fost sustrasă suma de 900 lei din buzunarul gecii cu care era îmbrăcată.

În cauză au fost efectuate primele cercetări, în urma cărora a rezultat că persoanele bănuite de comiterea faptei sunt doi minori, unul în vârstă  de 17 ani, iar celălalt în vârstă de 15 ani.

Cercetările vor fi continuate de către polițiști din cadrul Biroului de Combaterea Infracțiunilor contra Persoanei și Patrimoniului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Pradă hoților a căzut și o femeie care a venit să-și vândă marfa la piața din  Filpeștii de Pădure. aceasta a sesizat la Polițiaecă persoane necunoscute  au pătruns în incinta pieţei agroalimentare din Filipeştii de Pădure, de unde i-au sustras mai multe produse alimentare şi nealimentare, care se aflau pe o tarabă închiriată. În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă, iar, din cercetările şi verificările efectuate a rezultat că persoanele bănuite de comiterea faptei sunt opt bărbați. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliţiei Comunale Filipeştii de Pădure sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
foto cu caracter ilustrativ