Ca să rezolva una din problemele legate de vânzarea biletelor în zonele aglomerate TCE a luat hotărârea de a monta automate de bilete. Acestea au fost instalate în mai multe zone din Ploiești.

Ca să rezolve una din problemele legate de vânzarea biletelor în zonele aglomerate TCE a luat hotărârea de a monta automate de bilete. Acestea au fost instalate în mai multe stații de pe raza municipiului.

 

Potrivit informațiilor noastre acestea vor ajunge în special în zonele unde nu există program la tonetele de vânzare a biletelor în weekend. Automatele TCE vor putea fi folosite în stațiile TCE de la Spitalul Județean Ploiești, Complexul Mare, stația TCE 8 martie, Malu Roșu, Bloc 39 - Lămâița, Gara de Vest, Domnișori, Gara de Sud și Centru.

Costul unui automat este de aproximativ 2900 de euro. Acestea sunt prevăzute cu sisteme de informare, iar prin intermediul lor ploieștenii pot achiziționa doar bilete, nu și abonamente. Din păcate însă automatele nu sunt funcționale, urmând ca în perioada următoare să fie conectate. Vezi mai jos imagini

 

 

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...