Un cititor care a vrut să călătorească cu transportul în comun din Ploieşti a descris traseul pe care este obligat să-l facă pentru a cumpăra un bilet.

Detalii aici:EXPERIMENTUL LA CARE SUNT SUPUŞI CĂLĂTORII DE CĂTRE TCE. AŞA CEVA DOAR LA PLOIEŞTI ESTE POSIBIL

La solicitarea observatorulph.ro, conducerea TCE Ploiești a transmis următorul punct de vedere:

  • Incepând cu 31.12.2015 toneta de la Complex Ideal a fost închisă şi reactivată toneta de la Spitalul Judeţean, datorită faptului că a fos reluată circulaţia pe vechiul traseu Spitalul Judeţean – Gara de Sud odată cu repunerea în circulaţie a tramvaiului 101.
  • Citește șUNDE AU AJUNS BANII PLOIEŞTENILOR CARE ŞI-AU CUMPĂRAT BILETE TCE PRIN SMS. ŢEAPĂ DE 12.500 EURO!
  • Petentul locuind în strada Găgeni, poate achiziţiona bilete de la casieria – sediu  SC TCE SA Ploieşti din strada Găgeni nr.88.  În prezent (începând cu 04.01.2016) mai poate achiziţiona bilete de la toneta amplasată la Complexul Mic.
  • În afară de punctele de vânzare ale TCE precizate mai sus, se mai  poat achiziţiona bilete de calatorie de la chioşcul de ziare amplasat în faţa Complexului Castor, în vecinatatea blocului 110, sau prin SMS modalitate de achiziţionare facilă pentru călător prin faptul că din orice loc fără chioşc de bilete în preajmă şi chiar când călătorul nu deţine bani fizici asupra sa poate achiziţiona bilet.