ger siberian

Atenționarea meteorologilor de vreme rea expiră astăzi, la prânz, însă ANM ar putea să prelungească codul galben, având în vedere răcirea accentuată.

Temperaturi scăzute, ninsori locale și intensificarea vântului au fost doar câteva dintre fenomenele care au dat dce furcă celor care au ieșit din casă. Vântul a avut intensificări temporare, atingând la rafală 50...55 km/h, vremea se va menţine geroasă, iar temperatura aerului va coborî local sub -15 grade.

A nins slab, îndeosebi în noaptea de duminică spre luni (3/4 ianuarie), iar vântul va sufla cu 40...45 km/h. La această oră, la Sinaia, este viscol, iar temperatura a scăzut la minus 12 grade Celsius, potrivit ANM. În schimb, la Ploiești sunt -8,3 grade Celsius și ninge.

Meteorologii au anunțat că vremea se va încălzi începând de miercuri. Până atunci însă gerul siberian își va face de cap.

 

 

Național
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Atenție, au reapărut căpușele!

Proprietarii de câini au o grijă în plus în această perioadă: au reapărut căpuşele, care pot fi fatale pentru animalele de companie. Într-un parc din Capitală, medicii şi dresorii de câini i-au...