Măsura care se aplică de la 1 februarie la Spitalul Județean Ploiești

spitalul judetean ploiesti

spitalul judetean ploiesti

Persoanele care vor ajunge la Spitalul Județean Ploiești de luna viitoare vor avea o surpriză. Unitatea medicală a fost dotată cu cititoare de carduri și este pregătit să implementeze programul, de la 1 februarie.

„Noi am achiziționat 22 de cititoare de carduri, care vor fi poziționate la Biroul Internări, Unitatea de Primiri Urgențe și în Ambulatoriu, astfel încât să fie aplicat fără probleme noul program. Pentru pacienții care momentan nu au carduri, în baza CNP-ului, vom putea identifica dacă sunt sau nu asigurați, ca și până acum”, a declarat dr. Alexandru Băloi, managerul Spitalului Județean Ploiești, precizând că respectivele cititoare de carduri au ajuns și la secțiile exterioare ale unității medical, respectiv pe Buna Vestire, TBC și Spitalul Boldescu. Pe carduri vor fi stocate datele medicale, afecțiunile suferite, antecedente familiale, precum și investigațiile efectuate de-a lungul timpului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău