fbpx

observatorulph.ro indicând câştigătorul licitaţiei încă din ultima zi de depunere a ofertelor. Detalii aici: FIRMA INDICATĂ DE NOI A CÂŞTIGAT LICITAŢIA PENTRU AUTOBUZE SECOND HAND

În bugetul pe 2015 al TCE a fost prevăzută achiziția a 15 autobuze noi. Dacă la licitație nu se va prezenta nicio firmă, din cauza lipsei garanțiilor Consiliului Local Ploiești, societatea va cumpăra încă zece autobuze second-hand.

Anul trecut, TCE Ploiești a organizat mai multe licitații privind cumpărarea de autobuze noi, însă fără succes. Din cauza refuzului consilierilor locali de a oferi garanții financiare, nicio firmă de leasing nu s-a riscat să furnizeze autobuze companiei de transport public. Pe final de an, TCE a cumpărat zece autobuze second-hand de la firma Omnibus din Sibiu, observatorulph.ro indicând câştigătorul licitaţiei încă din ultima zi de depunere a ofertelor. Detalii aici:
FIRMA INDICATĂ DE NOI A CÂŞTIGAT LICITAŢIA PENTRU AUTOBUZE SECOND HAND
Povestea s-ar putea repeta și anul acesta. Contactat de reporterii observatorulph.ro, Cristian Iancovici, directorul TCE Ploiești, a declarat: "Și anul acesta avem prinsă în buget investiția constând în achiziția de 15 autobuze noi. Dacă nu se va înscrie nicio firmă la licitație, probabil că vom cumpăra zece autobuze second-hand. Oricum, cele aduse de noi anul trecut sunt mult mai bune decât Ikarus-urile noastre, vechi de 35 de ani".
Observatorulph.ro a scris despre această posibilitate aici: TCE PLOIEŞTI VREA AUTOBUZE SECOND HAND, PRIN ACEEAŞI FILIERĂ. CUM ARATĂ
Directorul TCE a ținut să precizeze că în țară sunt doar două firme care vând autobuze la mâna a doua, din Zărnești, respectiv Sibiu. "Mi-ar fi convenit să fie mai multe firme de acest gen pentru că am fi obținut un preț mai bun" a declarat Iancovici.
Citeşte şi CÂND VOR CIRCULA PLOIEŞTENII CU TRAMVAIE NOI. ANUNŢUL PRIMARULUI

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg