meteorologii

Vreme schimbătoare în Prahova! După ninsorile de săptămâna trecută, ceața, burnița și ploaie sunt fenomenele meteorologice anunțate pentru mâine. Nu vom scăpa însă de ninsori, în special în zona de munte.

La această oră, la Ploiești, sunt peste 3 grade Celsius și e înregistrează fenomenul de burniță. La Câmpina plouă, în timp ce la Sinaia, la Cota 1.500, sunt 0,6 grade, iar aerul este cețos. Și la Vârful Omul este ceață, iar mercurul în termometru a ajuns până la valoarea de minus 2,8 grade Celsius. Meteorologii spun că nu vom scăpa de ploi nici mâine însă, izolat, sunt așteptate și ninsori, în special în zona de munte.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.