Ponta: Mă bucur că angajaţii Lukoil nu vin în faţa Guvernului

0

Premierul

Premierul Victor Ponta a sustinut marti ca nu intervine in treburile justitiei, la o zi dupa ce se aratase nemultumit de sechestrul impus de procurori asupra stocurilor si conturilor societatii Lukoil, suspectata de o evaziune de 230 milioane euro.

Dupa declaratia facuta luni de premier, Rafinaria Petrotel Lukoil anunta, marti, ca a fost ridicat sechestrul instituit pe conturile bancare si stocurile comerciale de produse ale societatii, astfel ca va incepe procedurile de pregatire pentru repornirea instalatiilor tehnologice, a caror oprire incepuse vineri.
Este foarte bine ca justitia sa isi faca treaba si sa recupereze prejudiciile, dar "trebuie sa avem grija ca noi suntem guvernul si in cazul Lukoil sunt 3.500 de angajati", a spus Ponta, marti, in deschiderea sedintei de guvern.
Trebuie "sa avem de fiecare data o gandire de a salva locuri de munca si interesele economice", a continuat primul ministru, subliniind insa ca "cine a fraudat statul sa plateasca".
Dar obligatia guvernului este "in primul rand fata de oameni".
"Nu doar ca nu interferam in justitie, ci laudam justitia, doar ca cei 3500 de oamenii daca nu isi primeau salariile veneau in fata guvernului si ma bucur ca nu vin in fata guvernului", a mai spus Victor Ponta. sursa: hotnews.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău