height=538

Șantierul liniilor de tramvai din Ploiești se transformă rapid într-o groapă ilegală de gunoi, chiar sub ochii angajaților Primăriei Ploiești.

Acest lucru se întâmplă în zona Halelor Centrale, unde lucrările înaintează cu viteza melcului. Pentru a nu pierde finanțarea de peste 30 de milioane de euro, aferentă modernizării liniilor de tramvai, Primăria Ploiești trebuie să finalizeze lucrările până la 31 decembrie 2015. În caz contrar, investiția va fi suportată de la bugetul local, ceea ce ar reprezenta un dezastru financiar pentru actuala administrație.  
Fotografiile de mai jos nu mai au nevoie de alte comentarii.

 

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.