Copil accidentat la locul de joacă. Reacţia SGU Ploieşti

0
COPIL RĂNIT LA UN LOC DE JOACĂ DIN PLOIEŞTI

COPIL RĂNIT LA UN LOC DE JOACĂ DIN PLOIEŞTI

În urma sesizării unui cititor observatorulph.ro, al cărui copil s-a accidentat din cauza unui loc de joacă periculos din Ploieşti, conducerea SGU a dispus repararea acestuia.

Mihai C., un cititor al observatorulph.ro, ne-a sesizat un incident produs în parcul situat pe strada Grindului. Victima unui loc de joacă periculos a fost chiar copilul său. Detalii aici:
COPIL RĂNIT LA UN LOC DE JOACĂ DIN PLOIEŞTI
La solicitarea observatorulph.ro, conducerea SGU Ploieşti ne-a transmis că locul de joacă a fost reparat: "În urma adresei dvs., înregistrată cu numărul 8661/25.04.2014 la societatea noastră, vă aducem la cunoştinţă că solicitarea cititorului dvs . a fost soluţionată, elementul lipsă al obiectului de joacă fiind adăugat la acesta din urmă. De asemenea, vă comunicăm faptul că vă stăm în continuare la dispoziţie, în ceea ce priveşte sesizările cititorilor dvs., în scopul recondiţionării obiectelor de joacă deteriorate pentru a conferi siguranţă spaţiilor de joacă pentru copii".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău