Islazul de lângă Afi Palace Ploieşti – FOTO-VIDEO

0

Locuitorii de pe strada Crâşmăriţelor din Ploieşti se confruntă de ceva timp cu un motiv serios  de nemulţumire. Până acum câţiva ani, pe acestă stradă a funcţionat centrul social Estuar, dar de când acesta şi-a mutat sediul, atât terenul cât şi clădirea care au servit fundaţiei, au trecut în grija autorităţilor locale şi au rămas în paragină.

Pe lângă faptul că în curtea cu pricina animalele pasc libere, locul este pe cale să se transforme într-o  adevărată groapă de gunoi. Locuitorii ”binevoitori” din zonă se simt liberi să depoziteze pe terenul respectiv de la gunoi menajer și moloz până la animale moarte. Mai mult decât atât, clădirea în care a funcţionat fundaţia Estuar, se află la doi paşi de mall-ul Afi, însă chiar și așa se pare că nimănui nu-i pasă că aceasta dispare cărămidă cu cărămidă.

Cetăţenii de pe strada Crâşmăriţelor sunt în pragul disperării deoarece, odată cu venirea căldurii, mirosul devine insuportabil şi se tem atât pentru sănătatea cât şi pentru siguranţa lor. După spusele oamenilor, sesizările pe care le-au făcut către autorităţi nu au avut niciun rezultat.  Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de nicio descriere:

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău