În prima zi de eliberare a autorizațiilor pentru transport gratuit, tonetele TCE au fost luate cu asalt de ploieșteni. În scurt timp, angajatele TCE au rămas fără mult râvnitele legitimații.

În această situație s-a regăsit și un cititor al observatorulph.ro, care a așteptat 90 de minute pentru a intra în posesia autorizației de transport gratuit. Iată mesajul transmis redacției noastre: "Vă rugăm să transmiteți conducerii TCE să trimită mai multe autorizații de transport gratuit centrelor de eliberare a acestora pentru că stocul se epuizează rapid. De exemplu, la punctul "Lămâița " NR 7 am așteptat o oră si jumătate până au venit alte autorizații. Vânzătoarea a avut numai 100 de bucăți, pe care le-a terminat în câteva minute".


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.