fbpx

Buna ziua!

Numele meu este Cristina Tau si va scriu aceasta scrisoare de apel umanitar si o scurta poveste despre cazul meu medical, cu speranta ca vom gasi intelegerea si sprijinul dvs.: In cursul anului trecut, 2013 mai exact, la varsta de 29 de ani, am fost diagnosticata cu Distonie generalizata, o forma rara de suferinta neurológica, caracterizata prin miscari involuntare, spasme musculare si pozitii anormale ale diferitelor parti ale corpului.

Diagnosticul primit in cadrul Clinicii Colentina, Bucuresti, din Romania, a fost reconfirmat in cadrul unei consultatii de catre medicii Clinicii Medicale din Hannover (Germania), iar tratamentul sugerat in conditii de urgenta, datorita stadiului avansat al bolii si a gravitatii manifestarilor simptomatice este o interventie chirurgicala la nivelul creierului numita Deep Brain Stimulation (Stimulare Cerebrala Profunda). Aceasta interventie presupune implantarea a doi electrozi la nivelul globilor palidali din creier, conectati la doua baterii, introduse la nivelul pieptului, subcutanat, care sa substituie prin intermediul impulsurilor electrice pe care le dezvolta, disfunctionalitatea neuromotorie. Precizez faptul ca aceasta operatie nu este disponibila in Romania, iar singura alternativa ramasa este realizarea ei in cadrul Clinicii din Germania. Costurile estimative ale interventiei cu ajutorul formularului E112 se ridica la:

-suma de 30.598,37 Euro costul aparatuului,

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

-cheltuieli cu spitalizarea 6100 Euro.

Pe langa aceste sume pe actele primite de la Clinica  din Germania mai exista o observatie in care este vorba de costuri suplimentare  care se vor plati intr-un anume termen si mai sunt cheltuieli cu transportul, cazarea persoanei insotitoare pe perioada spitalizarii Cristinei (3 saptamani).

In acest moment suntem in faza de pregatire a dosarului pentru accesarea decontarii prin intermediul formularului E112, insa chiar si asa, daca acesta va fi aprobat, se va deconta doar pretul aparatului(suma de aprox 31 000 euro) si ramane o parte din cheltuieli de acoperit, motiv pentru care va solicitam sprijinul pentru demararea si strangerea fondurilor necesare pentru realizarea interventiei. Programarea interventiei chirurgicale este in 24 martie 2014 si pana atunci incercam sa gasim solutii pentru acoperirea cheltuielilor si realizarea in termenul stabilit.

Cateva informatii puteti afla prin intermediul online pe blogul http://elenacristy.blogspot.ro/

Cu speranta ca va veti apleca asupra acestui apel umnitar si multumindu-va anticipat pentru deschidere, astept un raspuns din partea dvs. Multumesc anticipat!

Puteti dona bani in conturile:
 Cont in lei: RO68BRDE360SV70816143600
 Cont in euro:RO64BRDE360SV70816223600, COD SWIFT:BRDE ROBU,
 Adresa Bancii: str. Socrates nr.1, Timisoara

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg