Cățelușii abandonați pe un câmp din Albești Muru au fost salvați

0

După ce Observatorul Prahovean a publicat articolul În atenția iubitorilor de animale: Cățeluși abandonați pe un câmp din Albești Muru, reprezentanții unui ONG care militează pentru drepturile animalelor au reacționat.

Astfel, în această dimineață, o iubitoare de animale a ajuns în zona indicată de cititorul Observatorul Prahovean și a preluat cățelușii care tremurau de frig.

Citește și Cruzime fără margini în campusul UPG. O studentă a fost evacuată și s-a ales cu dosar penal, după ce a sacrificat o pisică în camera de cămin

”Puii vor fi deparazitați, vaccinați și dați spre adopție” a fost mesajul transmis de reprezentanții ONG-ului respectiv.

Dacă aveți informații referitoare la acte de cruzime împotriva animalelor ne puteți contacta pe mail, la redactie@observatorulph.ro și pe WhatsApp la 0785 075 112.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău