RECOMAND Cristian Mihai, antrenorul de fitness care m-a ajutat să scap de nouă kilograme în doar două luni

0

Recomand pe Cristian Mihai!

Recomandare făcută de Alex Cina.

De ce? Pentru că în două luni de antrenament cu el și cu plan alimentar construit tot de acest om, am reușit să scap de 9 kg! Da! 9 kg pe care efectiv le căram după mine, acuzam dureri de spate, de cap și tot ce mai putea să îl doară pe un om cu o greutate de 125 de kg și 1,87 m înălțime … și lățime cât vreți voi! :)).

Îl recomand pentru că e un om care nu pune preț pe bani! Îl văd că face din pasiune tot ceea ce face și modul serios în care își face treaba!

Și știți ce e culmea? E tânăr! Are 26 de ani!

Citește articolul integral pe recomandari.observatorulph.ro.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Cristian Mihai, antrenorul, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău