Cum arată cel mai nou loc de joacă din Ploiești – FOTO

0

Lucrările la cel mai nou loc de joacă din Ploiești au fost finalizate astăzi. Acesta este amplasat în incinta Parcului Memorial “Constantin Stere” Bucov și a fost realizat de rafinăria Petrotel Lukoil. FOTO la finalul textului.

Comunicatul companiei:

Astazi, 26 octombrie 2021, PETROTEL-LUKOIL a finalizat cel de al 8-lea loc de joaca, in , conditiile pandemiei nepermitand sa se invite, ca de obicei, copiii care ar fi fost premiati de catre Rafinarie.

Ne bucuram sa oferim comunitatii prahovene inca un spatiu pentru cei mici in timpul liber pentru acestia si parinti sau bunici (categoria recomandata pentru acest loc de joaca: 3-12 ani).

Rafinaria PETROTEL-LUKOIL continua programul sau de dezvoltare a locurilor de joaca si sport in aer liber, potrivit politicii companiei LUKOIL.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău