Fabrica de fapte bune. Bursierii Fundației Comunitare Prahova: Florentin Ionuț Alexandru

0

Fundația Comunitară Prahova reușește, zi de zi, să mobilizeze oameni pentru fapte bune. „Fondul de burse și mentorat”, dedicat elevilor valoroși din județ, este unul dintre proiectele derulate prin implicarea sponsorilor și partenerilor locali. Florentin Ionuț Alexandru a fost admis, anul acesta, la Politehnică și este unul dintre cei 15 beneficiari de bursă.

Fundația Comunitară Prahova sprijină, cu ajutorul sponsorilor și partenerilor din comunitate, tinerii valoroși.

Un proiect care dă roade pe termen mediu și lung. Bursele vin în sprijinul copiilor, adolescenților și tinerilor, cu scopul clar de a oferi șansa ca aceștia să-și continue studiile sau să performeze într-un domeniu.

Fundația Comunitară Prahova a publicat povestea lui Florentin Ionuț Alexandru, unul dintre cei 15 bursieri din 2021.

Citește și: Fabrica de fapte bune. Bursierii Fundației Comunitare Prahova: Ionela Roxana Cârjan

Florentin Ionuț Alexandru este, potrivit Fundației Comunitare Prahova, unul dintre tinerii care merită aplaudat. Vorbește cu responsabilitate despre școală, dar și despre planurile de viitor.

Florentin și-ar dori nu doar să-și continue studiile, să aprofundeze tot mai multe cunoștințe… Dacă ar avea resurse financiare nelimitate și-ar dori să investească în sistemul de educație, despre care spune că merită să fie modernizat.

Florentin locuiește cu bunicii în satul Varnița, din comuna Șirna. Este autodidact și, de mic, a făcut o pasiune pentru calculatoare. Are 19 ani, iar matematica, informatica, chimia și fizica sunt doar câteva dintre materiile care l-au atras pe vremea când era elev.

A absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești. Pe timpul școlii, Florentin a participat la mai multe concursuri naționale de chimie și a câștigat Premiul I la Concursul Șerban Țițeica.

La Bacalaureat a obținut media 9,46 și a fost admis la Politehnică. Și-a ales specializarea Calculatoare, Tehnologia Informatică.

Citește și: Ștefan Carol Marian Popescu, tânărul admis la două facultăți de la UPG Ploiești, este bursierul Fundației Comunitare Prahova

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău