„Invităm autoritățile să-și rupă mașinile în zona Bariera Rudului”. Cum arată două străzi din Ploiești, în 2021

0

Observatorul Prahovean continuă să publice sesizările ploieștenilor legate de modul în care arată străzile pe care locuiesc, în cadrul campaniei „Cum arată strada ta?”

Astăzi vă prezentăm străzile Locomotivei și Vagonului, din capătul cartierului Rudului, străzi uitate de autorități ani la rândul.

„Cam așa arată străzile Locomotivei și Vagonului din Ploiești. Invităm autoritățile să-și rupă mașinile în zona Bariera Rudului si pe străzile mai sus menționate.” este mesajul ploieșteanului care ne-a trimis imaginile de la finalul articolului.

Ziarul nostru a solicitat Primăriei Ploiești să demareze lucrări de modernizare a străzii cât mai urgent posibil.

Participă și tu la campania Observatorul Prahovean ”Cum arată strada ta?

Observatorul Prahovean vă invită să trimiteți imagini cu străzile din localitatea dvs. care nu se ridică la înălțimea așteptărilor celor care i-au ales în funcții de conducere.

Puteți trimite și imagini cu drumurile județene și naționale din Prahova, care au nevoie urgentă de reparații.

Așteptăm fotografii/filmări de pe strada dvs. și mesajul pentru autoritățile locale pe mail, la adresa redactie@observatorulph.ro sau pe WhatsApp la 0785 075 112.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău