FOTO: ”Ce ne facem cu dubele parcate la bloc?” – Sesizarea unui ploieștean

5

O hotărâre a Consiliului Local Ploiești adoptată la sfârșitul lunii iulie interzice parcarea autoutilitarelor (autovehicul transport marfă), inclusiv vehiculele care intră în categoria remorcă/semiremorcă, în parcările de reşedinţă şi de domiciliu din municipiul Ploiești, precum și pe partea carosabilă. Din păcate, aceasta nu este respectată.

O demonstrează imaginea trimisă de un cititor surprinsă astăzi la intersecția străzilor Bahluiului cu Al. Vărbilău împreună cu următorul mesaj:

”În această dimineață, patru dube ocupau tot atâtea locuri de parcare ale locatarilor din blocurile respective. Gunoiul neridicat din poză este bonus. Poate intervin polițiștii locali, după ce am citit la dvs. că au început să-i someze pe șoferi să nu mai facă asta (n.r.: Mesajul lăsat de polițiștii locali în parbrizul dubelor de marfă parcate la blocurile și pe străzile din Ploiești. Ce amenzi riscă șoferii care vin acasă cu mașinile de serviciu)”

Potrivit legislației locale parcările unde pot fi lăsate mașinile de serviciu sunt:

a) Bulevardul Petrolului de la Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu până la Rafinăria Astra paralel cu trotuarul;

b) Parcarea cu dale de lângă conducta de termoficare din cartierul Vest;

c) În spatele Depoului de troleibuze situat pe str. Gheorghe Grigore Cantacuzino cu drum de acces între Coca Cola şi depoul de troleibuze;

d) Str. Mihai Bravu – zona industrială UZTEL pe prima bandă de circulaţie;

e) Str. Stindardului – inclusiv parcarea pentru microbuze şi autobuze.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

5 COMENTARII

  1. De ce nu cereți un punc de vedere din partea consiliului local Ploiești legat de mașinile de interventie/permanență care asigura utilități publice(apa, gaze, lumina și telecomunicatii/cablu)? Autoutilitare n1, care nu sunt mașini de transport marfa

  2. Alesii locali ar trebui sa si urmareasca aplicarea HCL-urilor! E foarte simplu, periodic sa ceara rapoarte de la cei care ar trebui sa se ocupe cu implementarea hotararilor.

  3. Ce ne facem cu vecinii care au câte 2 sau 3 mașini? Ce facem cu autoturismele de firma care sunt parcate la bloc? După aceea sa vb despre duble parcate la bloc. În categoria N1 intra și daciile doker care sunt mai multe decât aceste dube. Hai sa vedem și microbuzele și autobuzele parcate aiurea după care sa punem articole. Trebuiau făcute parcari în fiecare cartier nu doar în anumite zone ale orașului.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău