Urmează încă un an în care navetiștii din Prahova vor aștepta microbuzele în frig și condiții mizere. Cum arată Autogara Nord din Ploiești

0

De ani zile situația navetiștilor din Prahova este aproape neschimbată. Mijloacele de transport arată deplorabil, vara aerul condiționat nu funcționează sau este ineficient, iar pe timp de iarna căldura merge doar în dreptul scaunului șoferului. Cât despre condițiile din autogări, acestea sunt inexistente.

Astăzi vă prezentăm cum arată una dintre cele mai mari autogări din Ploiești, Autogara Nord, de pe strada Găgeni.

Cum până la debutul calendaristic al iernii nu mai este mult, am verificat cum arată locul unde sute, poate chiar mii de persoane, elevi și angajați, așteaptă mijloacele de transport pentru a-i duce acasă.

În lipsa unei săli de așteptare, navetiștii sunt nevoiți să aștepte microbuzele și autobuzele spre casă tot sub cele câteva copertine, fără niciun fel de protecție împotriva intemperiilor.

Dacă despre o sală de așteptare decentă nu poate fi (încă) vorba, în ceea ce privește igiena lucrurile s-au schimbat în bine față de anii trecuți.

Spre depoul TCE a apărut o toaletă cu taxă, însă zona din imediata apropiere arată jalnic, fiind mai degrabă un focar de infecție din cauza persoanelor care își fac nevoile la întâmplare.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău