Criminali! Avertismentul specialiștilor INSP, ignorat de toate autoritățile. Știau încă din iulie că vom ajunge la 225.000 de cazuri active zilnic în a doua jumătate a lunii noiembrie dar nu au făcut nimic!

3

Încă din luna iulie INSP a tras semnal de alarmă și a trimis rapoarte la Ministerul Sănătății despre evoluția pandemiei de COVID în România, dar acestea au fost ignorate.

În emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, luni seară au fost prezentate în exclusivitate documentele care atestă faptul că, încă din luna iulie, instituțiile și specialiștii au avertizat Ministerul Sănătății cu privire la amploarea valului 4 al pandemiei de COVID-19.

Conform Antena 3, avertismentele specialiștilor au fost complet ignorate de oficiali, documentele prin care se atestă evoluția îngrijorătoare a pandemiei, au fost abandonate pe birourile acestora din urmă.

Nici Ministerul Sănătății, nici Guvernul Cîțu și nici chiar președintele Iohannis nu au băgat în seamă aceste avertismente.

Putea fi evitată catastrofa valului patru?

Citește și: Vaccinați sau nevaccinați, pacienții nu mai au loc în spitale

Cel mai probabil, dacă autoritățile ar fi fost pe deplin conștiente de ce urma să se întâmple, ar fi putut fi luate măsuri suplimentare înainte ca răspândirea bolii să ia așa proporții.

Actualele restricții, măsurile de distanțare socială care sunt în prezent, nu sunt suficiente și atenuează mult prea puțin impactul îmbolnăvirilor.

Specialiștii susțin că suntem încă pe curba ascendentă a valului patru și, în a doua jumătate a lunii noiembrie, vom ajunge la peste 225.000 de cazuri active zilnic.

În prezent, pentru data de 18 octombrie, au fost raportate 179.937 de cazuri active.

sursa foto: antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

  1. Da, doar ca se vor ascunde in spatele „oportunitatii politice” si a imunitatii diplomatice pentru declaratii politice, drept pentru care orice fel de tentativa de duce in penal acest caz va muri din fasa… Stim toti ca sunt niste, efectiv, criminali? Da, si cu ce ne ajuta asta?

  2. Din luna martie este anunțat valul 4 si nu au miscat absolut nimic .

    Sa nu mai spunem ca in luna decembrie 2020 cand lumea era pusă pe vaccinare eram singura tara unde nu exista stoc de vaccin si lumea murea cu zile deoarece nu aveau personal pe ATI.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău