Gropile uriașe de pe marginea DN 1A, de la Târgșoru Vechi, umplute cu deșeuri. Reacția Gărzii de Mediu Prahova

0

Gropile uriașe care au rămas pe marginea DN 1A, la Târgșoru Vechi, în urma extragerii pietrei cu care s-a construit autostrada A3 (Ploiești-București), sunt umplute de ani buni cu tot felul de deșeuri. Zilele trecute, Garda de Mediu Prahova a amendat o firmă de construcții care a depozitat ilegal deșeurile în zona respectivă. O picătură într-un ocean de poluare…

Pe marginea DN 1 A, între cartierul ploieștean Mitică Apostol și Stăncești, au apărut de aproape zece ani gropi uriașe și ilegale de gunoi.
În craterele rămase ca urmare a activității balastierelor, numeroase persoane fizice și juridice depozitează frecvent tot felul de deșeuri periculoase pentru mediul înconjurător.
Din păcate, puțini sunt prinși și amendați de autoritățile locale și cele de mediu.
Recent, comisarii Gărzii de Mediu Prahova s-au lăudat pe Facebook că au amendat o firmă cu 90.000 de lei pentru că a depozitat ilegal deșeurile din construcții și demolări.
”S-a constatat că operatorul economic efectua eliminarea de deșeuri pe amplasament neautorizat fără a respecta prevederile legislației de mediu și a condițiilor de transport al deșeurilor” a fost mesajul comisarilor de mediu prahoveni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău