Recomand magazinul Orient din Ploiești, locul în care poți găsi cadoul perfect

0

Este o după-amiază tipică de vineri, când toată lumea fie dă zor către casă, fie se grăbește să iasă din casă spre bine-meritatul sfârșit de săptămână. Eu fac acum parte din cea de-a doua categorie, deoarece sunt invitat la ziua unui amic și pe lângă faptul că sunt într-o mare întârziere, nu i-am cumpărat niciun cadou. Dar ce spun eu…nu i-am cumpărat? Nici măcar nu am idee ce cadou să-i cumpăr?!

Deși amicului meu îi place să creadă despre el că e un tip pretențios, cu simț estetic și blazon, eu, pentru a-i suștine ego-ul și mulțumindu-l la câte o ocazie mai specială din viața lui, fie cu câte o sticlă de băutură fină, fie cu câte un trabuc premium, simt că de data asta ar trebui să îi ofer ceva deosebit, ceva care să fie unic și care să-l impresioneze în egală măsură.

Vreau să spun, orice altceva decât haine, încălțări, parfumuri, alcool sau tabac, lucruri pe care de cele mai multe ori, le poți găsi ușor mai oriunde. Acum, pentru că sunt grăbit și cum spuneam mă aflu întâmplător în centrul Ploieștiului îmi zic că n-ar fi rău să-mi încerc norocul in WINMARKT, poate, cine știe…dau de ceva interesant?

Citește continuarea aici: Magazinul Orient din Ploiești, locul în care poți găsi cadoul perfect

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău