Șobolani și păsări moarte în centrul Ploieștiului, la câțiva metri de Primărie-VIDEO

0

Tabloul aspectului dezolant și mizer al Ploieștiului este completat în aceste zile de mai multe păsări moarte, dar și șobolani vii, care au fost filmați în zona centrală a municipiului, la câțiva zeci de metri de Primărie.

Imaginile revoltătoare ne-au fost trimise pe adresa redacției de un cititor al ziarului nostru și au fost realizate în zona pietonală situată între centrul comercial Omnia și Primărie, într-o zonă unde funcționează o clinică medicală, o cofetărie, dar și un restaurant

Dacă ar fi să ne gândim la munții de gunoaie care zac pe străzi cu săptămânile, n-ar trebui să ne șocheze prezența rozătoarelor, însă nu putem să nu ne întrebăm cum a fost posibil ca aceștia să apară într-o zonă pe care Primăria s-a chinuit în ultimele luni să o păstreze curată, fiind vorba de centrul orașului.

Zona în care au fost realizate imaginile este frecventată de zeci de copii în fiecare zi, fiind preferată atât de bunici cât și de părinți.

Solicităm pe această cale Primăriei un punct de vedere cu privire la imaginile de mai jos.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău