Toamnă cu temperaturi de vară. Anunțul ANM

0

Vremea se încălzește, iar temperaturile de toamnă vor reveni. Meteorologii au anunțat că mercurul în termometre va urca până la valori ușor mai ridicate față de cele caracteristice acestei perioade. La finele săptămânii viitoare, însă, va exista o scădere treptată a temperaturilor.

Vremea va în în încălzire, iar temperaturile vor fi apropiate și local chiar ușor mai ridicate decât cele caracteristice perioadei, cu valori diurne de 24… 27 de grade și nocturne de 10 …15 grade, a anunțat ANM.

„Spre sfârșitul celor două săptămâni de prognoză este estimată o scădere treptată a temperaturilor. Regimul pluviometric se va menține deficitar în mare parte a intervalului de referință”, a mai anunțat ANM.

Posibilitatea de ploaie, spun meteorologii, va crește doar după data de 16 septembrie.

La Ploiești, mercurul în termometre va urca în weekend la 27 – 28 de grade Celsius.

La munte, temperaturile, în special cele diurne, potrivit ANM, vor fi în creștere și se vor situa în jurul celor normale pentru a doua decadă a lunii septembrie, iar o răcire a vremii este estimată doar la finalul celor săptămâni de prognoză.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău