Starea prahoveanului atacat de urs la Telega. A fost desfigurat

3

Un bărbat de 50 de ani a fost atacat de un urs în Telega. Săteanul a mers la o grădină aflată pe un deal din comună, însă pe drum s-a întâlnit cu un urs, care l-a atacat.

Pompierii au fost nevoiți să meargă pe jos aproape 3 km până la locul unde se afla bărbatul rănit, zona nefiind accesibilă transportului auto.

Citește și Bărbat atacat de urs în pădurea de la Telega

Aici l-au găsit pe localnic plin de sânge, în stare gravă.

Victima a fost transportată la spitalul județean de urgență din Ploiești, unde a fost supus unor intervenții chirurgicale.

”Bărbatul prezintă plăgi importante la nivel facial, cu lipsa de substanță, cu fractură de mandibular, ochiul stâng pare afectat. De asemenea sunt multiple pagi la nivelul trunchiului și membrelor, o fractură de femur cominutivă”, a declarat Violeta Tănase, purtător de cuvânt al SJU Ploiești, citat de Știrile Pro TV.

Autoritățile au început demersurile pentru identificarea și relocarea ursului agresiv, însă localnicii se tem acum să mai plece din gospodării.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

    • George, ce ai facut, pai stai asa, ca acum se ridica toti luptatorii pentru protectia animalelor, care nu ies din casa decat sa faca un selfie, sau care daca lor nu li s-a intamplat … nu exista.

  1. mare dreptate ai florin , blocarii astia care n-au vazut in viata lor ursi doar la zoo le iau apararea , cand veti pati si voi asa ceva , sa va atace sa le luati apararea nu doar din fata telefonului sa luati masuri!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău