O pensionară din Codlea a primit o factură la curent de 42.000 de lei. ”Mi-au spus să plătesc și apoi mai vedem…”

0

O pensionară din Codlea, județul Brașov, a suferit un șoc atunci când a văzut ultima factură de curent emisă de Electrica în valoare de 42.000 de lei.

Femeia susține că a încercat să-i convingă pe cei de la Electrica să-i anuleze factura, fiind vorba de o eroare, fără succes însă.

„De când am primit aceste facturi, mi-a crescut tensiunea foarte mult, nu mai am somn şi îmi vine să plâng mereu! Plâng şi pe stradă! Am fost la sediul Electrica din Codlea şi mi-a zis că nu are ce să facă, să plătesc şi apoi mai vedem.

Eu stau 6 luni în România şi, când stau în România, stau şi la fata mea. Eu am 78 de ani şi am un apartament cu două camere, 4 becuri LED, un frigider şi o maşină de spălat.

Stau singură! Nu ştiu ce să mai fac! Cei de la curent au zis să o plătesc. De unde atâţia bani?”, s-a plâns femeia pentru observatornews.ro.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău