Parcul construit de OMV Petrom lângă Gara de Vest Ploiești arată jalnic. ”Ce vină au copiii noștri?” – FOTO

1

Parcul amenajat de OMV Petrom în 2008, în zona Gării de Vest din Ploiești, a ajuns într-o stare avansată de degradare.

O cititoare ne-a trimis imaginile de mai jos, surprinse la locul de joacă din acest parc, cu următorul mesaj:

”Parcul și locurile de joacă sunt deplorabile. Copiii nu se pot da în leagăne din cauza bălților cu apă, iar multe sunt defecte. Seara, cei mici și părinții sunt ciuruiți de țânțari. Băncile sunt și ele distruse.

Citește și Parcul de la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, raiul ”șmecherilor”. Ce rămâne după ”liniuțe” și ”petreceri” – FOTO

Nu am văzut decât un bărbat care doar încuie și descuie poarta d ela parc și o femeie care ia gunoiul din coșuri. Atât. Poate dacă publicați dvs această sesizare primăria va lua măsuri. Vă mulțumesc!”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Locurile de joaca se construiesc, dar se si intretin. Problema e, OMV in grija cui a lasat parcul? Nu cred ca si-a luat obligatia de a-l intretine. Parcul dintre blocurile vechi din cartierul Eminescu a fost amenajat, cu foarte multi ani in urma, de Rafinaria Teleajen si intretinut, prin grija asociatiilor de locatari si cu bani si materiale de la rafinarie. Si azi parcul respectiv arata destul de bine, nu stiu cu a cui contributie.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău