Au reapărut munții de gunoi în Ploiești. Din conflictul primărie-operator suferă doar cetățenii

3

Din conflictul dintre conducerea Primăriei Ploiești și operatorul de salubritate cel care are de suferit cel mai mult este cetățeanul. O demonstrează numeroasele sesizări primite de la cititori în ultima perioadă. Observatorulph.ro a sesizat deja reprezentanții Rosal cu privire la ”punctele negre” din multe zone ale orașului.

Bereasca

strada Bahluiului

Bariera Bucuresti pe str.Inotesti,nr.30

Aleea Levantica

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

  1. Ce ne-am face fara ajutorul dvs, al celor de la Observatorul Prahovean ?!? Nu e prima data cand constat ca anumite lucruri „se misca” atunci cand sunt semnalate de dvs si pentru asta va multumesc frumos ! Ramaneti in continuare alaturi de cetateni !!!

  2. In fața Școlii Andrei Muresanu,in parcare in fiecare seara se strâng „smecheri” care stau și consumă alcool și lasă sticle și albalaje pe jos,vorbesc tare și indecent! Este un adevărat focar de infecție! Nu le face nimeni nimic?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău