Scrisoarea cititorului: Ghenele de gunoi din cartierele Ploieștiului sunt acaparate de oamenii străzii. Facem sesizări de pomană

0

Chiar dacă Primăria Ploiești a reușit schimbarea în bine a zonei centrale prin curățenie, îngrijirea spațiului verde și repararea mobilierului stradal, în cartierele orașului problemele oamenilor sunt departe de a fi rezolvate. Vorbim de această dată de mizeria din jurul platformelor de ridicare a gunoiului.

UPDATE:

În fiecare cartier din oraș există platforme unde, prin tradiție, gunoiul menajer pare aruncat la întâmplare și împrăștiat. Un cititor al ziarului nostru, care ne-a trimis pe adresa redacției imaginile de la sfârșitul articolului, susține că de vină pentru aspectul insalubru al unor astfel de platforme ar fi persoanele fără adăpost.

„Facem sesizări de pomană către Primărie, Rosal și Poliția Locală. Așa arată platforma de gunoi nr 341, acaparată de oamenii străzii, de pe strada Cameliei la numărul 40.”

Aflați în căutarea alimentelor pe care încă le mai pot consuma, a hainelor sau a deșeurilor pe care le pot recicla în schimbul banilor, oamenii fără adăpost transformă platformele respective în zone insalubre și odată cu încălzirea vremii, în adevărate focare de infecții.

„A venit Poliția Locală în jur de ora 11.00, iar la un sfert de ora după a sosit și Salvarea pentru a ridica pe unul din oamenii străzi care stăteau acolo.”

Problema persoanelor fără adăpost este una delicată însă. Deși primesc sprijin de fiecare dată când ajung în atenția autorităților și chiar un acoperiș deasupra capului, în adăposturilor Primăriei, multe dintre acestea preferă să se întoarcă pe străzi.

Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere Primăriei Ploiești cu privire la această situație.

Platformă gunoi strada Cameliei: 

Platformă gunoi strada General Eremia Grigorescu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău