Incendiu, luni noapte, la mansarda unei case din Ploiești

0

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, luni noapte, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mansarda unei case situate pe strada Crivăț din Ploiești. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost asistat medical la fața locului, după ce a suferit arsuri de gradul I.

La sosirea echipajelor de salvatori, potrivit ISU Prahova, incendiul se manifesta în două camere aflate la mansardă pe o suprafață de aproximativ 50 mp, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Proprietarul, un tânăr de 20 de ani, prezenta arsuri minore de gradul I la tălpi, a fost asistat medical la locul evenimentului, însă a refuzat transportul la spital, a mai anunțat ISU Prahova.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, potrivit ISU Prahova, din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău