Optovista sparge bariera și intră în online!

După 8 ani în care a avut mii de pacienți în cabinetele fizice din Ploiești, Optovista întră pe piața online, cu un magazin fresh, modern, un loc unde pot deservi pacienții din toată țara: www.optovista.ro.

“Am reușit sa creăm un magazin online , având în minte aducerea clientului în centrul atenției, la fel cum facem de 8 ani în cabinetele din Ploiești. Noi credem că am reușit, însă important este să vedem reacția clienților, iar permanent să facem îmbunătățiri pentru o experiență cât mai plăcută!”, ne-a declarat managerul Bogdan Chelan.

Optovista.ro are o selecție de peste 1000 de rame, de unde clienții pot comanda direct online și o selecție de lentile, iar pacienții pot completa direct rețeta și primesc acasă perechea de ochelari completă.

Un alt aspect gândit pentru pacient este posibilitatea de a face un selfie, iar o parte din rame sunt încărcate digital, clientul putând vedea cum arată pe fața lui.

Un ultim aspect important, mai ales pentru ploieșteni, este posibilitatea de a face programare la o consultație optometrică direct pe site, având în timp real locurile disponibile.

Durează aproximativ 30 de secunde, iar în acest moment este GRATUITĂ! Accesează AICI

Un consultant este mereu pregătit la telefon sau cu ajutorul aplicației whatsaap, să ajute clienții în caz că există orice problemă în procesul de comanda. (P)

VIDEO

FOTO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău