Noi condiții de muncă în Germania. Anunțul ITM Prahova destinat lucrătorilor sezonieri

Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a anunțat că, în acest an, au apărut noi reglementări cu privire la munca sezonieră care poate fi prestată în Republica Federală Germania. Ministerul Alimentației, Agriculturii și Pădurilor din Bavaria a realizat un film de informare, cu subtitrare în limba română, destinat lucrătorilor sezonieri.

Astfel, potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, cetățenii care intenționează să lucreze în acest an în Republica Federală Germania pot avea acces la o serie de informații cu privire la munca sezonieră în această țară.

Ministerul Alimentației, Agriculturii și Pădurilor din Bavaria a realizat un film de informare, cu subtitrare în limba română, destinat lucrătorilor sezonieri.

„În conținutul acestuia sunt descrise noile condiții de muncă și de cazare, cu respectarea restricțiilor în vigoare, precum și noile proceduri introduse în acest context. Filmul poate fi accesat la adresa https://www.youtube.com/watch?v=0DeVBKeR3vY. Totodată, pe site-ul Inspecției Muncii la secțiunea Noutăți, sub titlul „Munca sezonieră în Germania” se află o serie de informații privind drepturile și condițiile – cadru pentru lucrătorii sezonieri din agricultură începând cu 1 ianuarie 2021, în ceea ce privește securitatea și sănătatea în muncă și cerințele legate de virusul corona, precum și lista agenților de plasare forță de muncă în străinătate, înregistrați la inspectoratele teritoriale de muncă”, a mai precizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău