Sondaj observatorulph.ro: Vă simțiți protejați de către Poliția Română?

Observatorulph.ro vă invită să participați la un nou sondaj cu întrebarea unică: Vă simțiți protejați de către Poliția Română?

Demersul nostru vine ca urmare tragediei de la Onești, unde polițiștii au intervenit prea târziu, după ce un individ care a sechestrat doi muncitori într-un apartament i-a ucis într-un acces de furie (detalii AICI).

Puteți participa la sondaj mai jos:

Vă simțiți protejați de către Poliția Română?

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

3 COMENTARII

  1. Cred ca legile sunt de vina în 80% din cazuri, nu au voie sa facă una, nu au voie alta, drepturile omului, etc… Infractorii știu asta și profita la maximum.

  2. Păi dacă aș fi fost mai brunet și cu ceafa lată… puteam spune că sunt protejat!
    Dar așa… una-două și-mi iau câte un bulan pe spate sau o amendă că nu port o mască care nu e constituțională și nici legală!
    SIMPLU… NU?

  3. Chiar nu inteleg de ce faceti acest sondaj. Se vede de pe Kilimanjaro ca la noi legile sunt facute sa ii apere pe cei sus-pusi. Noi, plebea suntem buni de plata pentru orice li se nazare. Un exemplu concludent: De ce la noi filmarile facute de cetateni sau camere video private nu sunt luate ca proba cand in alte tari acestea se trimit la politie si pe baza lor se trimit amenzi?? Oare pentru ca cei care comit greseli sunt ai lor si nu doresc sa li se lezeze „libertatile”??

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău