Starea victimelor din accidentele rutiere produse, ieri, în Prahova

Trei dintre accidente rutiere, care au avut loc ieri, în Prahova, s-au soldat cu trei persoane rănite. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Primul accident s-a produs, luni dimineață, pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploiești, după ce un auto și o motocicletă au intrat în coliziune. Motociclistul, un tânăr în vârstă de 29 de ani, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești. Acesta prezenta un traumatism la umărul stâng și la gambă.

Citește și: Motociclist implicat într-un accident rutier în Ploiești, pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino – UPDATE

La doar două ore distanță, la Păulești a avut loc un nou accident rutier, după ce o femeie a fost lovită un un auto. Victima, în vârstă de 67 de ani, a suferit un traumatism la picior și a necesitat transportul la spital.

Luni seară, pe DN1, pe raza localității Băicoi, a fost raportat un nou accident rutier, în care au fost implicate două auto, cu patru persoane implicate. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Acesta a fost diagnosticat cu traumatism toracic. Alte trei persoane, printre care și o fetiță în vârstă de 6 ani, au refuzat transportul la spital.

Citește și: Accident pe DN1, zona Băicoi. Unul dintre șoferi este rănit și va fi transportat la spital

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău