Cod galben de ceață în Prahova. Meteorologii au anunțat o încălzire a vremii

Meteorologii au emis, marți, un cod galben de ceață, atenționare valabilă în zona joasă din Prahova. Fenomenul de ceață va determina scăderea vizibilității. Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, va predomina o vremea caldă, cu temperaturi maxime la nivelul regiunii cuprinse între 12 și 16 grade Celsius, dar în ziua de 24 februarie se vor înregistra valori diurne, apropiate de mediile multianuale, respectiv în jur de 8 grade.

Avertizarea este valabilă, marți, până la ora 10.00, în zona joasă din Prahova, unde, local, ceața va determina scăderea vizibilității.

Astfel, potrivit ANM, pe durata avertizării, se va semnala ceață, care va determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, lucru care, spun meteorologii, va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului.

Reamintim faptul că, în această săptămână, vremea se va încălzi treptat, temperaturile maxime ajungând la 16 grade Celsius.

Citește și: Temperaturi de primăvară la Ploiești. Cum va fi vremea de mărțișor

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău