Zeci de șoferi din Ploiești susțin că au fost victimele hoților. ”Ne vandalizează mașinile, apoi vând piesele la colț de stradă!”

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul Mesajul unui ploieștean după ce mașinile i-au fost vandalizate în parcare blocului: ”Ni s-au întors ”valorile” acasă….” numeroși cititori ne-au semnalat că au fost și ei victimele hoților. Autorii acestor fapte sunt prinși foarte rar, astfel încât proprietarii mașinilor sunt obligați să suporte paguba din buzunarul propriu. Cititorii observatorulph.ro reclamă și lipsa echipajelor de poliție din cartiere, care ar descuraja fapte de vandalism și furt.

În ultima perioadă tot mai mulți șoferi din Ploiești se plâng de faptul că își găsesc mașinile parcate vandalizate. Un cititor care locuiește în zona de nord a orașului ne-a trimis imagini cu cele două mașini ale familiei vandalizate în decurs de câteva zile (FOTO AICI).

După publicarea articolului, mai mulți cititori ne-au transmis următoarele mesaje:

Nicoleta Achimescu Am pățit și noi același lucru , tot în zona de Nord în parcarea de lângă scoala Grigore Moisil, au fost 4 masini vandalizate, mai exact capacele de la rezervor smulse. Sunt acte de teribilism comise de copii din familii dezorganizate , probabil.

Di Dina Același lucru se întîmplă și în zonna de sud .În Bariera București am găsit forțară ușa din dreapta șoferului .Trebuie luate măsuri împotriva nemernicilor care nu au altă ocupație și să meargă acolo unde le este locul .

Laura Bunea Și eu am patit-o in data de 30.12

Gabriel Cristian Andronache Mie mi-au furat capacele rotilor si peste cateva luni pana si capacelele de la valve… ar mai fi ceva de spus? Doamne ajuta ca mi-au lasat rotile…

Cititor anonim: Și în zona Vest, Baraolt, Lămâița avem probleme cu mașinile. Soției au vrut sa ii smulgă ștergătoarele dar nu au reușit, așa că că au tras de ele până sau rupt brațele, paguba (1500) a mea la fel. As vrea să îmi pun camere pt a supraveghea tot perimetrul, dar nu știu dacă îmi va da voie poliția. Locuri de parcare nu sunt suficiente, ce facem în situația asta ?

Cristina Ana Desigur, pentru ca sunt oameni care parchează de ani de zile pe un loc și asta ii face sa fie proprietari pe acel loc.Pe strada vornicei, pe un loc de pe strada, am rămas fără antena si de aproximativ 2 luni un vecin e pasionat de masina mea, unde o prinde ii ridica ștergătoarele

Bogdan Dumbrava In Ploiesti,politie ? hai sa fim seriosi,locala nu i-am mai vazut de ani buni patruland,jandarmeria la fel. Politia patruleaza doar din masini si daca este ceva mai suspect dau drumul la girofar sau se fac ca nu vad. Acea patrulare pe jos este de domeniului trecutului. Daca si-ar face treaba s-ar rezolva problema acestor vandalizari dar si a gunoiului de pe strazi.

Alexandru Ionut Cel mai bine este sa isi puna fiecare camera video de la fereastra si asa vede cine nu isi vede de treaba ! E chiar simplu, nu e mare lucru si chiar merita ! Alte solutii nu prea sunt in minunata tara Românica !

Corina Daniela E un grup de vreo 7-8 golanasi de etnie, în zona Nord – complexul mare, tot ei se ocupau și cu petarde și pocnitori, detonate în parcări și printre blocuri, incepand de dinaintea Crăciunului 2020. I-am văzut/auzit de nenumărate ori bănuind prin cartier, nu ai cum sa nu-i observi, fac atâta gălăgie când trec, înjura, se imbrancesc, tipa, urla, se sprijină de masinile parcate, etc.

Marian Genosu Mie mi-a luat azistergatorul de far

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

  1. In cartierul 9 Mai anul trecut prin luna iunie mi-au forțat usa dreapta , în decembrie au repetat figura pe stânga. In jurul orei 4 dimineata în ambele cazuri ! Dobitoci , pentru că am alarmă ! Dar incuietorile distruse și tabla din jurul lor îndoită . Paguba eu 500 lei .

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău