O tânără din Prahova își caută tatăl biologic. Apelul Mihaelei

Mihaela Florina Ganea, născută în Bușteni, își caută tatăl biologic. Aceasta a postat pe pagina de Facebook   The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României un apel pentru găsirea lui.

BUNĂ SEARA, Doresc ajutor cu găsirea tatălui meu biologic, GANEA BUCUR.
M-am nascut pe data de 19 Aprilie 1981 în BUȘTENI, județul PRAHOVA, numele mamei mele era DUMITRESCU MARTHA SMARANDA, nu am fost adoptată ci crescută fără să-mi cunosc tatăl.
Părinții mei lucrau la fabrica de sticlă AZUGA, n-au fost căsătoriți.
El era deja căsătorit cu cineva din COMARNIC, și împreună veneau la mine și frățiorul meu cu multe cadouri. Nu știu ce se întâmplat de totul s-a oprit…
Din spusele mamei, tata mi-ar fi plătit pensia alimentară până la vârsta de 4 sau 5 ani. Am aflat că tatăl meu avea un un văr primar in Azuga, ce se numește GANEA Mihai.
Eu sunt GANEA FLORINA MIHAELA, visul meu a fost întotdeauna cunoașterea tatălui și rudele sale apropiate.
Sper din tot sufletul să reușesc a-l găsi, cu ajutorul tuturor oamenilor minunați de aici. (În fotografia cu mine și fratele meu mai mare, este mătușa mea, bunica și mama mea, acum toate trei decedate)
Cei care pot relații despre persoana căutată sunt rugați să lase un mesaj administratorului paginii de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României
Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596