FOTO: Lucrări de mântuială. Cum s-a surpat o stradă din cartierul Mitică Apostol din Ploiești și reacția primăriei

Mai mulți locuitori din cartierul Mitică Apostol ne-au trimis imagini surprinse pe strada Acvilei, care s-a surpat după ultimele ploi.

Sesizarea lui Dragoș G:

”Buna ziua, Locuiesc in vestitul Cartier Vest , Mitica Apostol , dar as prefera sa pot spune cu mândrie ca stau in Ploiesti. Dar … nu pot! După scandalul cu ridicatul gunoiului , când mașinile de gunoi refuzau sa între pe strada sa ridice gunoiul  din cauza gropilor și noroaielor, acum le este greu si locuitorilor sa se deplaseze pe unele străzi .

Va trimit Atașat câteva poze după strada Acvilei , unde drumul a început sa se surupe! Am făcut sesizare + revenire după 24h la dispeceratul primăriei Ploiesti , dar nimic.

Sesizare făcută de marți 20.10 și nimeni nu a venit măcar pe teren sa sesizeze problema și eventual sa pună un indicator/ semn pentru a indica groapa. Au spus ca s-a înaintat sesizarea și așteptăm! Dacă vreau răspuns , sa fac sesizare scrisă la primărie.  Crengile acelea din gropi le-am pus eu , ca sa se poată observa groapa mai bine, pentru a micșora probabilitate de accident a unei persoane / mașini .

Galerie FOTO

Un alt cititor ne-a trimis un mesaj asemănător și alte fotografii: ”Vă trimit poze cu strada Acvilei din Cartierul Mitica Apostol. Nu este posibil asa ceva. Va rog sa publicati aceste poze pe site ca poate asa se vor sesiza si cei de la primarie si vor face ceva”:

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596