Crește numărul elevilor bolnavi de covid de la liceul militar din Breaza

0

Prahova a raportat în ultimele 24 de ore 84 de noi îmbolnăviri covid-19. Patru dintre cazuri au fost descoperite la elevii Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir“ din Breaza.

Potrivit Prefecturii Prahova, numărul elevilor confirmați cu noul coronavirus de la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir“ Breaza, a ajuns la 11, după cum urmează: patru – clasa a IX-a, doi – clasa a X-a, patru – clasa a XI-a, unu – clasa a XII-a.

Ultimii patru liceeni confirmați cu SARS-CoV-2 vor fi evaluați de un medic pediatru de la Spitalul Municipal Câmpina, iar în funcție de starea de sănătate vor fi izolați în spital sau în internatul Colegiului Militar, separat de ceilalți colegi.

Vă reamintim că, în urma depistării cazurilor de infectare, consiliul de conducere a instituției a propus trecerea de la scenariul 1 (față-n față) la scenariul 3 (exclusiv online), decizie avizată de Inspectorarul Școlar Județean Prahova și Direcția de Sănătate Publică Prahova și aprobată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova.

Elevii confirmați ca infectați cu SARS-CoV-2, precum și cei aflați în carantină, au acces la cursuri în format online.

În instituție se efectuează, zilnic, curățenia și aerisirea claselor/sălilor; dezinfecția curentă și terminală a spațiilor din colegiu, respectiv clase, săli, holuri, toalete.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău